Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i podria ser que el contingut no estigui actualitzat.
Durant els propers mesos es desenvoluparan diverses actuacions per tal de realitzar l’avaluació del Pla d’acció Manresa, ciutat amiga de les Persones Grans 19-21, de la forma més participativa possible, sobretot de les persones grans. Aquest procés d’avaluació, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, servirà per valorar la implementació del projecte i desenvolupar les futures línies i actuacions a posar en marxa.
S’hi podrà participar de les següents formes:
Enquesta: de l'1 al 24 de febrer es podrà respondre l'enquesta de forma online, a través de la Plataforma DECIDIM(Obrir en una pestanya nova) i també de forma presencial en els següents llocs i dates:
Casal Cívic i Comunitari Manresa - El Castell (Carrer Circumval·lació, 60)
* Dijous 2 de febrer de 10 a 12 h i de 16 a 18 h
* Dimecres 15 de febrer de 10 a 12 h i de 16 a 18 h
AV Sagrada Família (Carrer Penedès, s/n)
* Dimarts 7 de febrer de 10 a 12 h
Casal Cívic Pare Ignasi Puig (El Xup)
* Dimecres 8 de febrer de 16 a 18 h
Casal de la Gent Gran de la Balconada (Passeig Sant Jordi, 10-11)
* Divendres 10 de febrer de 17 a 19 h
Casal La Nostra Llar (Carrer Dos de Maig, 26-28, baixos /Plaça 8 març, 5)
* Dilluns 13 de febrer de 16.30 a 18 h
Coordinadora de jubilats i Pensionistes (Ateneu les Bases, 2n pis)
* Divendres 17 de febrer de 10 a 12 h
AV Carretera Santpedor (Carretera Santpedor, 188-192, baixos)
*Dimecres 22 de febrer de 17 a 19 h
Casal Cívic la Font dels Capellans (Carrer Granollers, s/n)
L’enquesta consta de 13 preguntes enfocades a conèixer l’opinió de les persones de Manresa de més de 60 anys, en relació a les 8 dimensions que contempla el projecte:
A més de l’enquesta, s’està preparant la celebració d’uns grups de referència per recollir les seves aportacions de forma presencial, a través de converses dirigides i dinàmiques pensades per avaluar les accions del Pla. Les persones interessades en participar-hi, es poden posar en contacte amb el Programa de Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa, a través del correu electrònic: gentgran@ajmanresa.cat(Obrir en una pestanya nova), trucant al 93 875 24 86 o enviant un WhatsApp al 608 332 303.
Xarxa Mundial de Ciutats amigues amb les Persones Grans
Manresa va ingressar a la Xarxa mundial de Ciutats Amigues amb les persones grans promoguda per la Organització Mundial de la Salut (OMS), l’any 2011, esdevenint la vuitena ciutat de l’Estat Espanyol i la 37a del món a obtenir l'acreditació. Aquesta consideració va significar assumir el compromís de pensar la ciutat des de la perspectiva d’edat a partir dels múltiples àmbits que l’abasten. Des de la comunicació i la informació fins els edificis i els espais a l'aire lliure; passant per l’habitatge, la participació cívica, els serveis socials, la salut, el transport, la mobilitat, el respecte, la inclusió social, la xarxa social o el teixit associatiu.
La Xarxa Mundial compta actualment amb 1445 ciutats i comunitats adherides de 51 països diferents i cobreix a més de 300 milions de persones.
L’adhesió a la Xarxa té l’objectiu de promoure a nivell local, entorns propicis perquè les persones grans (les que ho són i les que ho seran) es mantinguin a les seves comunitats amb autonomia, salut i dignitat i lliures de risc de pobresa el major temps possible. Per tant, és un projecte que s’adreça a tota la població. Fa referència a l’entorn construït, però també a les persones i a les seves relacions, a les actituds i als valors, etc.
Vol abordar, des d'una perspectiva transversal, diferents aspectes de la vida diària i ho fa posant al centre la participació de les persones grans, tenint en compte les seves necessitats, percepcions i opinions al llarg de tot el procés d'anàlisi i millora de la ciutat.
El projecte busca constantment la millora contínua i per tant es troba sempre en moviment. Per aquest motiu, s’estan avaluant els resultats del Pla d’acció desenvolupat entre l’any 2019 i 2021 i identificant aspectes de millora i noves actuacions a realitzar.
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Essencials
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Preferències
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Analítiques i estadístiques
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Màrqueting
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ajuda
Un procés participatiu és una seqüència d'activitats participatives (p.e. primer omplir una enquesta, després realitzar propostes, debatre-les en trobades presencials o virtuals, i finalment prioritzar-les) amb l'objectiu de definir y prendre una decisió sobre un tema específic.
Exemples de processos participatius són: un procés d'elecció de les membres d'un comitè (on primer es presenten unes candidatures, després es debat i finalment s'escull una candidatura), pressupostos participatius (on es realitzen propostes, es valoren econòmicament i es voten amb el pressupost disponible), un procés de planificació estratègica, la redacció col·laborativa d'un reglament o norma, el disseny d'un espai urbà o la producció d'un pla de polítiques públiques.
Compartir